top of page
Business Meeting
C-3.png

OM OS

En finansiel forretningspartner til små og mellemstore virksomheder, der ønsker stor fleksibilitet kombineret med høj faglighed.

CConsulting ApS har hjemme i Aarhus og fungerer som en konsulentvirksomhed inden for økonomi, IT, strategi og forretningsdrift i små og mellemstore virksomheder. Vi hjælper kunder med alt fra almindelig drift af bogholderi og regnskab til controlling, procesoptimering, implementering af IT, ledelsesrapportering og forretningsudvikling.

Det er vores oplevelse, at mange virksomheder bliver overraskede over, hvor meget tid der kan spares ved effektiv udnyttelse af systemer og data. Vi har erfaring med adskillige ERP-, elektroniske fakturahåndterings- og BI-systemer. Herudover anvender vi også i høj grad de kendte applikationer fra Microsoft (Excel, VBA-programmering, PowerPivot, Power Apps, Power BI), hvilket gør det let at implementere fleksible og effektive arbejdsgange i samarbejde med kundens øvrige systemer.

 

I er meget velkomne til at booke et uforpligtende møde, hvor vi kigger på, hvordan vi kan skabe værdi i lige nøjagtig jeres virksomhed.

PROCESSEN

Business Meeting

Intromøde

Vi tager en uforpligtende snak for at afdække jeres behov.

Analysing Data

Aftale

Opgaven defineres, prissættes og planlægges ind i jeres hverdag.

Opgaven løses

Opgaven løses som ønsket inden for de fleksible rammer.

Business Team

Evaluering

Sammen evaluerer vi løsningen, forløbet og mulighederne for fremtidigt samarbejde.

Investment Chart
C-3.png
8260 Viby J, DK
CVR 40 94 46 48
+45 60 53 37 51

© 2020 by Webxite DK for CConsulting ApS.

bottom of page