top of page
_edited.png
Anatomic Sitt

ARTEANA ApS

ARTEANA er et internationalt skobrand i luksusklassen, der forhandles i førende designbutikker i hele verden og via egen webshop. Virksomheden, der bl.a. er støttet af investorer fra Google, LVMH, Mærsk, Vækstfonden m.fl., oplever stor vækst og forventes at mangedoble sin nuværende størrelse i de kommende år.

”Mathias kom med på vores rejse ret tidligt, og har været en afgørende sparrings- og samarbejdspartner på økonomiområdet lige siden. Han har bl.a. stået for opsætning af ERP-system, integration med diverse systemer herunder webshop, opsætning af administrative processer samt faktureringspartner. Derudover har han udarbejdet regnskabs- og likviditetsmæssige budgetmodeller, som der løbende afrapporteres på baggrund af.


Da vores forretning er ret kompleks og har en stor international berøringsflade, så har det været vigtigt for os, at vores processer er skalérbare og strømlinede. Dette har Mathias i høj grad bidraget til samtidig med, at han gennem diverse økonomiske forecasts og analyser har styrket vores strategiske planlægning.”


Mikkel Bjodstrup, CEO og Co-founder i ARTEANA

Comments


bottom of page