top of page
_edited.png
Anatomic Sitt

Colas Danmark A/S

Colas Danmark A/S er en af Danmarks største leverandører af asfalt og grus. Entreprenørvirksomheden er en del af en verdensomspændende fransk koncern med mere end 100.000 ansatte.


”Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Mathias i 5 år, hvor han sad som Business Controller i Colas Danmark. Udover at være en meget vellidt kollega i hele virksomheden, så bidrog han rigtig meget til Colas Danmarks udvikling.


Han havde en stor rolle i at effektivisere økonomiafdelingen og administrationen bl.a. gennem brug af Excel og BI-system. Mathias var også projektleder på implementeringen af vores elektroniske fakturahåndteringssystem, der ligeledes medførte store tidsmæssige besparelser og en digitalisering af fakturaprocesserne.


Generelt optimerede og højnede Mathias kvaliteten i opgaverne – det gælder alt fra selvangivelsen for koncernen til diverse ledelsesrapportering. Han fungerede desuden som en sparringspartner for mig og den øvrige ledelse på et forretningsmæssigt og strategisk plan.”


Anne Wennevold, Økonomidirektør i Colas Danmark A/S

Comments


bottom of page