top of page
_edited.png
Anatomic Sitt

SameSystem A/S

SameSystem A/S er en softwarevirksomhed, der udbyder workforce management-løsningen af samme navn til retail og foodservice, som håndterer planlægning og administration. Produktet hjælper fysiske butikker og restauranter med at reducere udgifter, planlægge effektivt, spare tid samt forbedre kundeservicen. SameSystem A/S er børsnoteret på Nasdaq First North og beskæftiger ca. 100 medarbejdere fordelt på adskillige lande.


”CConsulting har tilknyttet Mathias som ekstern regnskabschef hos SameSystem A/S. I den rolle har han stået for automatisering og optimering af diverse administrative processer. Han har desuden haft ansvaret for månedsluk-processen samt strøm-lining af denne. I den forbindelse har han drevet processen vedrørende bogføring i 8 udenlandske datterselskaber; herunder afstemning af mellemregninger og ind-føring i konsolidering på koncernniveau. Desuden udarbejdede han taldelen til års- og kvartalsrapporter for koncernen samt selvangivelsen for det danske moderselskab.


Samarbejdet har medført en markant styrkelse af vores finansafdeling, som har bidraget til en strømlining af administrationen, øget kvalitet i regnskabsprocesserne samt en aflastning af CFO-rollen. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet.”


Robert Kaminski, CFO i SameSystem A/S

Commenti


bottom of page